Qui som

Mésdemar és una empresa de busseig professional nascuda el 2011 a Cadaqués. Ens dediquem a realitzar tota mena de treballs subaquàtics i serveis marítims.

La seva experiència ve donada al seu fundador, Sergi Torrent, qui ha treballat durant molts anys en diferents empreses com a submarinista professional i gestionant camps de boies. La seva formació laboral juntament amb uns estudis universitaris li han permès crear una empresa, que ofereix uns serveis de gran qualitat.

L'any d'inici de l'empresa, vam guanyar un concurs a l'Ajuntament de Cadaqués, per fer la gestió, el manteniment i la vigilància d'un dels primers camps de boies ecològics de l'estat espanyol, el de Portlligat.  Des de llavors hem realitzat múltiples feines subaquàtiques relacionades amb ancoratges ecològics, camps de boies, obra hidràulica i altres treballs submarins.

La nostra oficina es troba dins les instal·lacions de Motonàutica Manel. Les dues empreses presenten una estreta col·laboració, això ens permet oferir als nostres clients múltiples serveis relacionats amb el mar.