Una MARNATON de Cadaqués molt solidaria

13/09/2018

El pròxim dissabte 15 de setembre es celebra l’edició número onze de la nostra prova emblema, de la clàssica MARNATON eDreams by VW Califòrnia de Cadaqués.

1.500 nedadors i nedadores us donareu cita a la petita localitat de la Costa Brava per participar en les distàncies de 6,5km, 4,5km, 2,5km i KIDS.

Aquesta edició serà, a més, especialment solidària. Per un costat, un grup de 50 nedadors amateurs s’han unit per completar junts la travessia i recaptar fons per la Fundació FERO d’investigació oncològica a través de la plataforma Mi Grano de Arena, on encara podeu col·laborar. Fins a la data porten recaptats 15.000€ dels 25.000 qe tenen per objectiu. En el projecte s’han unit també 8 nedadores del CN Sant Andreu, entre elles l’olímpica Jessica Vall, recentment medalla de plata en els Europeus de Natació.

Per un altre costat, 10 dones han creat l’iniciativa OWGis. Un projecte, liderat per Selina Moreno (Triple Corona d’aigües obertes), que té com objectiu lluitar per l’ igualtat de gènere (a favor de la Fundació Wanawake). Les 10 participaran i buscaran completar les diferents distancies fent una crida per que hi hagi més presència de dones a les proves esportives.

I per últim, 3 nedadores franceses, que completaran la travessia de 4,5km amb l’objectiu de donar a conèixer i recaptar fons per una associació encarregada de millorar la vida dels nens hospitalitzats.

Informació addicional