Un mariner mort i quatre ferits en l'incendi d'un pesquer a la Costa Brava

03/05/2019
Catalunya Diari

Una altra embarcació ha rescatat el cos i la resta de tripulants, a onze milles de la costa del Port de la Selva.

Un incendi ha acabat amb la vida d'un mariner aquest divendres al mar, a onze milles al nordest de la costa del Port de la Selva, a l'Empordà. El pesquer 'Barranco' on treballava, una barca d'arrossegament del municipi, s'ha incendiat, deixant els altres quatre tripulants ferits, que han pogut ser rescatats amb vida per un altre pesquer batejat com a 'Berto'.

Els voluntaris de Protecció Civil han compartit a Twitter una imatge on es pot veure la gran columna de fum al mar. El centre de comandament de Salvament Marítim de Barcelona ha rebut l'avís del foc a dos quarts de vuit del matí i ha mobilitzat dues embarcacions, sota el nom d'Alnilam i Sirius, i un helicòpter, que han comprovat que el vaixell segueix cremant-se. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat al lloc dels fets amb una ambulància i un helicòpter medicalitzat.

El vaixell s'ha enfonsat a causa de les flames

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació de l'accident marítim, tot i que encara no han transcendit les causes del succés. Des de la subdelegació del Govern a Girona, s'ha informat que el vaixell s'ha enfonsat finalment a conseqüència de l'incendi i han lamentat els fets.

Aprofitem arran del succés, en deixar-vos enllaç amb informació que fer en cas d'incendi a bord: EMERGÈNCIA INCÈNDI