Un bus es troba amb un tauró i en observar-ho s'adona que li està demanant ajuda

27/06/2018

Josh Eccles va ser a l'Oceà Atlàntic enfront de la costa de Florida per bussejar. Ell és un bussejador experimentat. I l'odissea que va passar serà relatada a continuació mai l'oblidarà!

Mentre Josh gaudia de la càlida aigua de l’oceà i de totes les criatures boniques, es va adonar de que un tauró de musell negre se li acostava. Sabent que aquets no solen ser una amenaça pels humans, Josh va decidir mantindre la calma enlloc d’entrar en pànic.

Llavors va succeir alguna cosa estranya. El tauró va començar a colpejar a Josh repetidament. Aquets no eren xocs accidentals. Eren intencionals, com quan un gos et colpeja quan vol la teva atenció.

Com el tauró no marxava i seguia colpejant, Josh va decidir mirar-lo de més d’a prop.

Va començar a acariciar-l’ho perquè pogués fer un cop d'ull al seu voltant i veure què li passava. Va ser llavors quan es va adonar de la trista veritat.

El tauró tenia un gran ham en el seu ventre. Els seus acostaments van ser, de fet, peticions d'ajuda. Esperava que aquest humà pogués ajudar-ho a alleujar el seu dolor.

Josh va saber immediatament el que havia de fer. Mentre continuava acariciant-ho per mantenir-ho en calma, llavors va treure l'ham amb un moviment ràpid.

El tauró es va sentir alleujat. De fet, estava molt agraït amb Josh, que seguia tornant, una vegada i una altra, per donar les gràcies. Què adorable! Afortunadament tot això va ser gravat per la càmera del company de bussejo de Josh.

 

Mira l'increïble vídeo