El submarinista que va salvar a un tauró toro de la mort

17/08/2018

Iñaki Aizpun va aconseguir treure la xarxa de pesca que portava l’animal enganxada a les seves agalles.

Iñaki Aizpun va sortir a bussejar com fa a diari en el poblat australià de Byron Bay quant es va trobar amb un tauró amb una xarxa de pesca  enganxada a les seves agalles. Aquest instructor de busseig que va emigrar fa 25 no va dubtar en ajudar a l’animal i salvar-lo d’una mort quasi segura.

En el vídeo s’aprecia com el submarinista intenta treure la xarxa sense èxit de la boca de l’animal. La perillositat d’aquest tauró no permetia apropar-se en excés, però darrera diversos intents Iñaki va aconseguir salvar la vida del tauró. Va agafar la corda a una distancia prudent i malgrat l’angoixa del tauró va aconseguir treure-li de la boca.

El rescat es de fa uns dies, quant Iñaki guiava a uns clients a través de les aigües de Julian Rocks. En ple hivern australià, acostuma a portar a qui volen veure taurons a aquesta zona, però aquell dia va ser especial per a ell. “Va ser un moment molt emocionant al aconseguir alliberar-lo”, comenta en el vídeo.

Iñaki es mostra molt emocionat per haver Salvat la vida de l’animal i està segur de que el tauró també. El submarinista diu que segons després de salvar-lo la vida, “el tauró va tornar i em va mirar de manera agraïda”.