Aquests són els cinc pobles més bonics de Catalunya

12/04/2019
Catalunya Diari

La revista 'Time Out' ha elaborat una llista amb els 33 pobles amb més encant del territori.

Els 33 pobles més bonics de Catalunya ja són en una llista. La revista 'Time Out' va ser l'encarregada de confeccionar-la, i amb el seu rànquing ens apropava «els pobles que has de conèixer i fotografiar al nostre país». El primer de la llista és Cadaqués, residència d'artistes com Dalí o Pau Riba i tranquil destí costaner pels que vulguin gaudir d'un paisatge de casetes blanques i un port replet de barques pesqueres. El podi el completen Bagergue, a la Vall d'Aran, i Begur, al Baix Empordà.

«Ni els boscos irlandesos ni la Costa Amalfitana, A Catalunya hi ha de tot i hi cabem tots!», assegura la revista. I és que a la llista hi trobem pobles costaners com Calella de Palafrugell, Tossa de Mar o Les Cases d'Alcanar i d'altres arrelats a l'interior com Tivissa, Peratallada o Siurana.

La publicació, que acompanya cada poble amb una descripció i una imatge, resulta una agradable galeria que serveix d'alternativa per a passejar-se ràpidament pels paisatges amb més encant del territori català. El rànquing, que el formen 33 pobles, té aquests municipis al capdamunt de la llista:

  1. Cadaqués (Alt Empordà)

Es tracta d'una visita obligada si es busca una localitat costanera amb encant. Està situat entre massissos rocallosos i compta amb restes de l'antiga vila fortificada que contrasten amb la serenor del poble. És un destí allunyat del turisme, i la tranquil·litat que s'hi troba és un dels reclams més importants dels visitants que hi treuen el cap durant l'estiu.

Seguir Llegint….