A Roses... Mulla’t per l’esclerosi múltiple!

06/07/2018

Com cada estiu per aquestes dates, arriba el MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE, una campanya de sensibilització social i de natació solidària amb les persones que tenen esclerosi múltiple (EM) a Catalunya.

La Piscina municipal de Roses se suma a aquesta iniciativa solidària, per dotzè any consecutiu.

Dilluns 9 de juliol, de les 7 a les 22h, la Piscina Municipal de Roses acollirà aquesta jornada en benefici de les persones afectades d’EM, una malaltia neurològica del sistema nerviós central. Tota la recaptació es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple i d’aquesta manera es col·laborarà a millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen i a donar suport a la recerca.

 

Marxandatge Mulla’t

 L’entrada a la Piscina serà lliure, i només caldrà que cada participant nedi els metres que desitgi i que col·labori fent un donatiu i/o comprant algun material de la jornada amb un disseny ben original i exclusiu: samarretes, bosses, tovalloles, gorres… 

Una remullada ben divertida!

 Cal destacar que de les 16 a les 20h s’instal·larà un inflable aquàtic perquè les famílies que vinguin a mullar-se per l’esclerosi múltiple s’ho passin pipa! Us recordem, seguint la normativa de la piscina, que els menors de 14 anys cal que vinguin acompanyats d’un adult que se’n faci càrrec a la zona de bany.

 

Les xifres

L’any passat, a la Piscina de Roses, es varen nedar uns 98.800 metres i es va assolir una recaptació de 764,10 €.

 

A tot el país

Són més de 600 piscines les que s’adhereixen a la campanya i que col·laboren per la causa, la majoria de les quals duen a terme l’esdeveniment el diumenge 8 de juliol. A Roses, però, ho farem just l’endemà, el dilluns dia 9.

  • Mulla't per l'esclerosi múltiple